• Vrijstaande en compleet ingerichte vakantiehuizen
  • Geschikt voor maximaal 12 personen
  • Royale tuin met terras en tuinset

Vrijstaand vakantiehuis in Nederland kopen

Wil je een vakantiehuis in Nederland kopen? Bekijk dan eens de mogelijkheden bij Beach Resort Makkum! De vakantiehuizen bevinden zich op het hoogwaardig gebouwde resort dat bestaat uit een hotel, vakantiehuizen, appartementen en een groot aanbod aan faciliteiten. Het resort is direct gelegen aan het strand en de boulevard en levert al ruim 25 jaar zijn rendement op. Ga jij voor een waardevaste investering bij Beach Resort Makkum?

Bekijk het aanbod vakantiehuizen

Onze vakantiehuizen ⤵

4 Objecten

Luxe vakantiehuis aan het water kopen

Een luxe vakantiehuis aan het water kopen doe je bij Beach Resort Makkum! Op het resort vind je vrijstaande vakantiehuizen die geschikt zijn voor maximaal 12 personen. De villa’s bevinden zich direct aan open vaarwater en vlak bij het strand. Bovendien zijn ze voorzien van alle comfort en gemakken. Enkele vakantiehuizen beschikken zelfs over een sauna, ligbad en/of jacuzzi. Rondom de vakantiehuizen is er veel ruimte in de royale tuin met terras en tuinset. Bij mooi weer kun je hier dan ook heerlijk genieten en tot rust komen. Een vakantiehuis aan het water kopen bij Beach Resort Makkum is een goede keuze!

 

Vakantiehuis kopen bij Beach Resort Makkum:

  • Voor verhuur, eigen gebruik of een combinatie van beide
  • Verhuur volledig verzorgd door onze professionele organisatie
  • Meerjarig gegarandeerd rendement
  • Zorgeloze investering
 

De omgeving van jouw vakantiehuis in Makkum

Beach Resort Makkum is gelegen in het Friese dorp Makkum. Met de ligging aan het IJsselmeer is het een waar paradijs voor watersporters. Kiten, windsurfen, varen en zwemmen: het is allemaal mogelijk. Daarnaast is deze locatie ook perfect voor een strandvakantie. Aan de boulevard vind je diverse gezellige restaurants en winkeltjes. Steden als Sneek, Workum en Heerenveen bevinden zich vlakbij. Dit gedeelte van Friesland is dan ook zeer populair onder toeristen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor een vakantiehuis kopen in Friesland? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op
 
Vraag de brochure aan
 

Veelgestelde vragen over een vakantiehuis kopen in Friesland

✦ Waar kan ik een vakantiehuis kopen voor de verhuur ervan?

Bij Beach Resort Makkum is het mogelijk om een vakantiehuis te kopen en deze te verhuren. De verhuur ervan wordt volledig verzorgd door onze professionele verhuurorganisatie. De verhuurorganisatie van Beach Resort Makkum heeft al ruim 25 jaar ervaring. Een vakantiehuis kopen in Friesland bij Beach Resort Makkum is dus een zorgeloze investering! 

✦ Kan ik een vrijstaand vakantiehuis in Makkum kopen?

Ja! Bij Beach Resort Makkum is het mogelijk om een comfortabel en vrijstaand vakantiehuis in Makkum te kopen. De vakantiehuizen bevinden zich aan open vaarwater en zijn geschikt voor maximaal 12 personen. Het resort is gelegen aan het eigen strand en de boulevard. Je koopt een vakantiehuis voor de verhuur ervan, voor eigen gebruik of een combinatie van beide.

Ik wil een vrijstaand vakantiehuis kopen!