• Appartementen aan het strand
  • Luxe appartementen voor max. 8 personen
  • Aan het IJsselmeer

Vakantie appartement kopen in Makkum

Wil je een vakantie appartement kopen? Dan ben je bij Beach Resort Makkum in Friesland aan het juiste adres. Wij hebben verschillende appartementen aan het IJsselmeer te koop. Een appartement kopen bij Beach Resort Makkum is een duurzame investering, de appartementen zijn onder andere gasloos en hebben een warmte pomp. Als je een appartement koopt kan je deze verhuren maar ook gedeeltelijk zelf gebruiken. Het voordeel van onze appartementen is dat ze op een ideale vakantiebestemming aan het IJsselmeer liggen. Perfect voor een water(sport)vakantie, zowel voor jou als je gasten. Als je kiest voor verhuur, dan word je volledig ontzorgd door onze professionele partner.

Bekijk ons aanbod
 

De appartementen van Beach Resort Makkum:

Recreatie appartement te koop

Bij Beach Resort Makkum hebben wij verschillende recreatie appartementen te koop. Een vakantiewoning kopen bij Beach Resort Makkum is een duurzame investering. Onze recreatiewoningen hebben de luxe van een hotel. Wanneer je een recreatie appartement koopt en kiest voor gedeeltelijk verhuur, kun je roomservice in je eigen appartement krijgen. Alle appartementen hebben een prachtig uitzicht vanaf het balkon op het IJsselmeer. In ons complex zijn verschillende appartementen beschikbaar voor maximaal 8 personen. Benieuwd naar de mogelijkheden om een recreatie appartement te kopen? Neem gerust contact met ons op.

Neem contact met ons op
 
 

Vakantie appartement kopen Nederland

Een vakantie appartement kopen in Nederland doe je bij Beach Resort Makkum. Ons resort ligt in Friesland, op een uur afstand van de Randstad. Beach Resort Makkum ligt aan het strand van het IJsselmeer, dit betekent dat jij of je gasten vanuit jouw appartement zo het strand op lopen. Daarnaast bevindt ons resort zich dicht bij de haven van Makkum, dus jij of je gasten kunnen ook een boot meenemen of een mooie wandeling langs de haven maken. Wanneer je een vakantie appartement in Nederland bij Beach Resort Makkum koopt dan kan je op en top genieten van een heerlijke vakantie in eigen land. Kies je voor verhuur? Dan geniet je van een zorgeloze investering met een gegarandeerd rendement!

Neem contact met ons op
 
Vraag onze brochure aan

Interesse?

Interesse in een van onze appartementen en de mogelijkheden? Vul dan onderstaand je gegevens in of neem direct contact op met onze makelaars.

 
 

Hier vind je Beach Resort Makkum:

Veelgestelde vragen over het kopen van een vakantie appartement:

Waar kan ik duurzaam investeren in een vakantiewoning in Nederland?

Bij Beach Resort Makkum in Friesland! Je kunt hier namelijk investeren in een appartement voor maximaal 8 personen of een vakantievilla voor maximaal 12 personen. De appartementen zijn duurzaam gebouwd en voorzien van onder andere zonnepanelen, vloerverwarming, een warmte-terugwin-unit en een warmtepomp. Bovendien zijn de appartementen volledig gasloos. Een groene investering

 

Wat is er in de omgeving van mijn luxe appartement bij Beach Resort Makkum te doen?

De appartementen van Beach Resort Makkum bevinden zich in Friesland, direct aan het strand van Makkum en de boulevard. In de omgeving vind je een groot aantal gezellige en culturele dorpjes en steden zoals Harlingen, Sneek, Workum en Dokkum. Tevens zijn er vlak bij ontzettend veel mogelijkheden voor watersportactiviteiten. Windsurfen, suppen, kanoën, vissen en varen behoren onder andere tot de mogelijkheden.