• Luxe villa's en appartementen
  • Unieke ligging aan het strand
  • Duurzame investering

Tweede huis kopen in Nederland

Overweeg je om een tweede huis te kopen in Nederland? Ontdek de mogelijkheden bij Beach Resort Makkum. Beach Resort Makkum beschikt over een duurzaam appartementencomplex en luxe villa's gelegen aan de eigen boulevard en het strand van het IJsselmeer in Friesland. Een toplocatie met ontzettend veel mogelijkheden voor watersporten en andere activiteiten in de omgeving. Genieten van de zon op je gezicht, de wind door je haren en het zand tussen je tenen. Een uniek tweede huis kopen in Nederland doe je dus in Friesland bij Beach Resort Makkum.

Bekijk het aanbod
 
30 Objecten
 

Een tweede huis kopen als belegging

Bij Beach Resort Makkum kun je een tweede huis kopen als belegging. Het is mogelijk om je accommodatie te gebruiken voor verhuur, eigen gebruik of een combinatie van beide. Besluit je je appartement of villa te verhuren? Dan levert dat een meerjarig gegarandeerd rendement op. Welke accommodatie je ook kiest bij Beach Resort Makkum, het IJsselmeer is altijd in de buurt en het strandgevoel is dan ook overal voelbaar. Het is dan ook niet zo gek dat deze locatie ontzettend populair is onder toeristen. Eigenaren en gasten van de vakantiehuizen en appartementen mogen gebruik maken van de faciliteiten aanwezig op het resort. 

 

Jouw tweede huis in het kort

 
  • Ingerichte appartementen en villa's
  • Veel privacy en rust
  • Geschikt voor maximaal 12 personen
  • Zeer duurzame woningen
  • Vlak bij, of naast, het IJsselmeer
  • Ideale uitvalsbasis voor watersportliefhebbers
 
 

Tweede huis kopen voor verhuur

Heb je besloten om een tweede huis te kopen en deze te verhuren? Goed idee, want dan profiteer je namelijk van een gegarandeerd rendement. Het verhuur gedeelte wordt volledig verzorgd door een professionele partner, waar we al ruim 25 jaar mee samenwerken. Een tweede huis kopen voor verhuur bij Beach Resort Makkum is dus een zorgeloze investering. Bovendien is het ook een groene investering. Alle appartementen zijn namelijk gasloos, voorzien van een warmtepomp, vloerverwarming, een warmte-terugwin-unit, zonnepanelen en daarnaast zijn ze uitstekend geïsoleerd. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden voor het kopen van een tweede huis bij Beach Resort Makkum? Neem dan contact met ons op, onze adviseurs helpen je graag verder.

 
Vraag hier onze brochure aan
 
Neem contact met ons op
 

Hier vind je Beach Resort Makkum ⤵