• Appartementen en villa's te koop aan het IJsselmeer
  • Meerjarig gegarandeerd rendement
  • Waardevaste investering

Rendement op een vakantiewoning in Friesland

Op zoek naar een investering waarbij je een mooi rendement op een vakantiewoning krijgt? Zoek niet verder, want bij Beach Resort Makkum kan je investeren in appartementen met een prachtig uitzicht op het IJsselmeer en in villa's direct gelegen aan het IJsselmeer mét eigen aanlegsteiger. Mede dankzij onze bijzondere locatie bieden wij al 25 jaar een waardevaste investering en een mooi rendement. Je kunt onze accommodaties verhuren voor een gegarandeerd rendement. Daarnaast mag je ook zelf gebruik maken van de woning, als tweede huis. De appartementen bieden een prachtig uitzicht op het IJsselmeer en zijn geschikt voor maximaal 8 personen. De villa's liggen direct aan het water en beschikken over een eigen aanlegsteiger zodat je snel het IJsselmeer op vaart. Hoe fijn is dat! Onze villa's bieden ruimte aan maximaal 12 personen. Word jij al enthousiast van onze vakantiewoningen met rendement?

Bekijk ons aanbod
 

Het aanbod van Beach Resort Makkum:

Rendement op een recreatiewoning

Wanneer je rendement wilt op een recreatiewoning, dan investeer je bij Beach Resort Makkum. Op ons Beach Resort Makkum hebben wij verschillende luxe ingerichte appartementen te koop die allemaal een prachtig uitzicht hebben op het IJsselmeer. Als je een recreatiewoning koopt dan geniet je van het comfort van je eigen appartement en de luxe van een hotel. Jij of jouw verhuurgasten genieten onder andere van roomservice en een ontbijtservice. De appartementen zijn allemaal duurzaam gebouwd, dus naast dat je rendement krijgt op een recreatiewoning is het ook nog eens een duurzame investering. Wij bieden recreatiewoningen te koop aan voor maximaal 12 personen.

 

Luxe accommodaties

 Onze appartementen en villa's zijn geschikt voor maximaal 12 personen. Ze zijn allemaal modern ingericht en voorzien van alle gemakken. 

 

Unieke ligging

Direct aan het strand in Makkum in het waterrijke Friesland. Gelegen aan het IJsselmeer met een eigen boulevard en strand.

 

Luxe hotelfaciliteiten

Geniet onder andere van een uitstekend restaurant, ontbijtservice, roomservice, linnengoed en het professionele gastenontvangst.

 
 

Vakantiehuis verhuren met rendement bij Beach Resort Makkum

Als je kiest voor een recreatiewoning waar je rendement op krijgt, dan ben je bij Beach Resort Makkum aan het juiste adres. Ons park in Friesland ligt op nog geen uurtje rijden van de Randstad en is ideaal voor watersporters. Als je een vakantiehuis koopt bij ons, dan kan je kiezen voor verhuur, maar ook kan je er voor kiezen om zelf gebruik te maken van je villa of appartement. Waar je ook voor kiest, onze professionele verhuur partner staat altijd voor je klaar. Ons resort heeft een unieke locatie aan het IJsselmeer en heeft een directe verbinding tot het open water. Daarnaast heeft ons resort een eigen boulevard en strand, hier kunnen jij en je gasten op en top genieten. Benieuwd naar de mogelijkheden om een vakantiehuis te verhuren met rendement? Neem dan contact met ons op.

Neem contact met ons op
 
Vraag onze brochure aan
 

Hier vind je Beach Resort Makkum: