• Luxe vakantiewoningen aan het strand
  • Direct aan het IJsselmeer
  • Ideaal voor water(sport)liefhebbers

Vakantiewoning aan het water kopen

Altijd al eens overwogen om een vakantiewoning te kopen? Bij Beach Resort Makkum zijn vakantiewoningen te koop aan het water. Deze liggen in het waterrijke Friesland, direct aan het strand van Makkum. De ideale uitvalsbasis voor een watersport- of strandvakantie. Bij ons heb je de mogelijkheid om een recreatiewoning aan het water te kopen voor eigen gebruik, volledige verhuur of gedeeltelijke verhuur. Wanneer je kiest voor verhuur neemt onze professionele verhuurorganisatie al het werk uit handen. Zo kun je optimaal genieten van een zorgeloze investering in een vakantiewoning

Bekijk ons aanbod
 

Onze recreatiewoningen aan het water te koop

17 Objecten

Vakantiehuis aan het IJsselmeer kopen

Bij Beach Resort Makkum kun je een vakantiehuis kopen aan het IJsselmeer geschikt voor maximaal 8 personen. Ons resort bestaat uit een hotel, vakantievilla's en appartementen en beschikt over tal van faciliteiten. Een vakantiehuis kopen aan het IJsselmeer is een waardevaste investering en levert een aantrekkelijk rendement op. De vakantiehuizen zijn ruim gebouwd en bieden veel privacy. Het aanbod vakantiehuizen varrieert van 4-persoons appartementen tot 12-persoons groepsvilla's. Wellness behoort tot de mogelijkheden evenals een ligging direct aan het water.

Vraag de brochure aan

De mogelijkheden voor het kopen van een vakantiewoning aan het IJsselmeer

Eigen gebruik

Je koopt een recreatiewoning aan het water bij Beach Resort Makkum. Hierbij maak je alleen zelf gebruik van de recreatiewoning.

Gedeeltelijke verhuur

Je maakt zelf gebruik van de woning, en wanneer je hier zelf geen gebruik van maakt stel je deze beschikbaar voor de verhuur.

Volledige verhuur

Je verhuurt de woning en ontvangt dan een aantrekkelijk rendement wanneer je kiest voor het kopen van een recreatiewoning aan het water.

 

Investeren in een recreatiewoning aan het water

Bij Beach Resort Makkum zijn recreatiewoningen te koop aan het water die zeer geschikt zijn als investering. Zo bieden wij een aantal investeringsmogelijkheden. Je kunt kiezen voor eigen gebruik, gedeeltelijke verhuur of volledige verhuur. Bij eigen gebruik maak je enkel zelf gebruik van de woning en bepaal je zelf wanneer en hoe vaak je hier gebruik van wilt maken. Wil je gebruik maken van de woning en deze ook beschikbaar stellen voor de verhuur wanneer je er zelf geen gebruik van maakt? Kies dan voor een combinatie van eigen gebruik en verhuur (gedeeltelijke verhuur). De laatste mogelijkheid is volledige verhuur. Hierbij word je volledig ontzorgd door onze verhuurorganisatie en ontvang je een gegarandeerd rendement op je vakantiewoning. 

Neem contact met ons op