• Royale appartementen en villa's te koop
  • Luxe resort aan het IJsselmeer
  • Voor eigen gebruik én verhuur

Luxe recreatiewoning kopen in Nederland

Denk je aan een recreatiewoning kopen in Nederland? Als tweede huis voor jezelf of als duurzame investering? Maak kennis met Beach Resort Makkum. Een voor Nederlandse begrippen uniek Beach Resort, met eigen boulevard en strand én een directe verbinding met het IJsselmeer. Je kunt hier een vakantiewoning kopen in Nederland in de vorm van een luxe vakantie appartement voor maximaal 4 tot 8 personen. Ga voor een waardevaste investering op een unieke locatie die al ruim 25 jaar rendement oplevert. En dankzij onze professionele verkoop- en verhuurorganisatie was een vakantiehuis kopen in Nederland nog nooit zo eenvoudig.

Bekijk direct het aanbod

Onze nieuwbouw recreatiewoningen ⤵️

3 Objecten

Nieuwe recreatiewoning kopen op Beach Resort Makkum

Een gloednieuwe vakantiewoning kopen doe je bij Beach Resort Makkum, op een toplocatie aan het water. Hier worden super-de-luxe en royale appartementen en villa's gerealiseerd. Het grote voordeel? Je geniet van het beste van twee werelden: het comfort van je eigen appartement of villa én de luxe en service van het hotel. Als eigenaar van een accommodatie bij Beach Resort Makkum mag je onbeperkt gebruik maken van het restaurant, de ontbijtservice, de roomservice, het linnengoed en de professionele gastenontvangst. Daarmee is een nieuw vakantiehuis kopen bij ons gelijk een slimme investering als verhuurobject. Zie je het al voor je... Stap uit bed, de zon op je gezicht, de wind door je haren en het zand tussen je tenen. Dat is nog eens een fijne manier om een recreatiewoning te kopen in Nederland.

Beach Resort Makkum in het kort:

✔️ Gelegen in Makkum en aan het IJsselmeer

✔️ Luxe appartementen en villa's

✔️ Uitstekend restaurant met ontbijt- en roomservice

✔️ Duurzaam, gasloos en goed geïsoleerd

✔️ Op nog geen uurtje rijden van de Randstad

 

Veelgestelde vragen over een vakantiewoning kopen in Nederland:

Waar koop ik een nieuwbouw vakantiewoning in Nederland?

Bij Beach Resort Makkum, in het gelijknamige dorpje Makkum, ontwikkelen we nieuwbouw recreatiewoningen. Waar het complex stopt, begint de gezellige boulevard en het strand. Een droomkans om een nieuwbouw vakantiewoning te kopen die je eigenlijk niet kunt laten varen!

Waar kan ik een duurzame vakantiewoning kopen?

Groen investeren doe je bij Beach Resort Makkum, gelegen in Friesland. Bij ons kun je een duurzaam vakantiehuis kopen. Onze appartementen zijn namelijk gasloos, uitstekend geïsoleerd en voorzien van een warmtepomp, vloerverwarming, warmte-terugwin-unit en zonnepanelen.

 

Drie opties voor een vakantiehuis kopen in Nederland

Wil je graag een vakantiewoning kopen in Nederland als investering? Of zoek je juist naar een mooie plek voor een tweede huis, waar je zo nu en dan vakantie kunt vieren? Bij Beach Resort Makkum kan het allebei. Wij bieden drie opties voor het kopen van een recreatiewoning in Nederland:

1. Eigen gebruik. Je gebruikt het appartement of de vakantievilla zelf. Ga lunchen in het historische Makkum, dineren bij een strandtent en sluit de dag af met een wandeling langs het water. Binnenkort geniet jij iedere dag van vakantie!

2. Volledige verhuur. Liever een vakantiewoning kopen in Nederland als investering? Jouw vakantie appartement of villa is een duurzame investering als verhuurobject. Onze professionele verhuurorganisatie ontzorgt je volledig bij de verhuur van het appartement of de villa.

3. Gedeeltelijke verhuur. Een combinatie van eigen gebruik en verhuur is ook mogelijk bij Beach Resort Makkum. Zo stel jij je appartement of villa beschikbaar voor de verhuur op de momenten dat je zelf geen gebruik maakt van de accommodatie.

Vraag onze brochure aan
 
Neem contact met ons op

Meer informatie?

Wij voorzien je graag van advies!

 

 

Hier vind je Beach Resort Makkum ⤵️