• Luxe appartementen en villa's in Makkum
  • Direct gelegen aan het strand
  • Uitvalsbasis voor watersportliefhebbers

Recreatiewoning kopen in Friesland

Zit je erover na te denken om een recreatiewoning te kopen in Friesland? Dan ben je bij Beach Resort Makkum aan het juiste adres. Direct aan het strand van Makkum vind je deze verborgen waterparel. Hier heb je de mogelijkheid om een modern appartement of sfeervolle villa te kopen voor verhuur, eigen gebruik of een combinatie van beide. De verhuur van jouw recreatiewoning wordt volledig verzorgd door onze professionele verhuurorganisatie. Een zorgeloze investering tegen een zeer aantrekkelijk rendement!

Bekijk het aanbod
 
14 Objecten

Recreatiewoning in Friesland aan het water kopen

Investeren in een vakantiewoning kan perfect bij Beach Resort Makkum. Het resort bestaat uit een hotel, vakantievilla’s en appartementen en is direct gelegen aan de eigen boulevard én het strand. Vanuit dit unieke resort heb je een schitterend uitzicht over het IJsselmeer. Daarmee is het tevens een populaire plek onder toeristen. Een recreatiewoning in Friesland aan het water kopen is een groene investering. Onze appartementen zijn namelijk volledig gasloos en voorzien van zonnepanelen, vloerverwarming en een warmtepomp. De luxe appartementen, geschikt voor maximaal 8 personen, beschikken over één of twee parkeerplaatsen en zijn daarnaast zeer ruim en compleet ingericht. De vakantievilla's zijn geschikt voor 6, 10 of 12 personen en sommige villa's beschikken over een sauna en/of jacuzzi. Dat is pas onbezorgd genieten!

 
 

Investeren in een nieuwbouw vakantiewoning in Friesland

Ben je van plan om een nieuwbouw vakantiewoning in Friesland te kopen? Goede keuze! Je hebt dan drie mogelijkheden voor het gebruik ervan. De eerste mogelijkheid is voor verhuur, een waardevaste investering met gegarandeerd rendement op je vakantiewoning. De verhuur wordt volledig ontzorgd door onze professionele verhuurorganisatie, die hier al ruim 25 jaar ervaring mee heeft. Een volgende mogelijkheid is voor eigen gebruik. Hierbij maak je enkel zelf gebruik van de accommodatie. De laatste mogelijkheid is een combinatie van verhuur en eigen gebruik. Een deel van het jaar stel je het appartement of de villa beschikbaar voor verhuur en het andere deel maak je zelf gebruik van je accommodatie.

Vraag onze brochure aan
 
Neem contact met ons op

Voordelen van een nieuwbouw woning

  • Adembenemend uitzicht over het water
  • Duurzame investering
  • Meerjarig gegarandeerd rendement
  • Verhuur geheel ontzorgd door verhuurorganisatie
  • Maak als eigenaar gebruik van de luxe hotelfaciliteiten
  • Vakantievilla's met eigen aanlegsteiger

Meer informatie?

Wij voorzien je graag van advies!

 

 

 

Hier vind je Beach Resort Makkum ⤵