• Duurzaam complex aan het strand
  • Luxe appartementen en sfeervolle villa's
  • Schitterend uitzicht over het IJsselmeer

Investeren in een vakantiewoning in Nederland

Wil je graag investeren in een recreatiewoning? Beach Resort Makkum in Friesland biedt jou de perfecte mogelijkheid. Op dit moment hebben wij luxe en duurzame appartementen en vakantievilla's te koop op ons unieke resort direct aan het strand van Makkum. Dit resort is gelegen in het waterrijke Friesland aan een eigen boulevard en staat direct in verbinding met het IJsselmeer. De vakantievilla's hebben zelfs beschikking over een eigen aanlegsteiger! Je hebt de mogelijkheid om een recreatief appartement te kopen geschikt voor maximaal 8 personen of een villa voor maximaal 12 personen. In het appartementencomplex van Beach Resort Makkum vind je ook diverse hotelkamers en luxe hotelfaciliteiten, waar jij als eigenaar gebruik van kunt maken. Investeren in een vakantiewoning in Nederland doe je bij Beach Resort Makkum! 

Bekijk ons aanbod

Boek hier uw vakantievilla of appartement bij Beach Resort Makkum

30 Objecten

Luxe appartementen en sfeervolle villa's

Onze appartementen en villa's, geschikt voor max. 12 personen zijn allemaal modern en compleet ingericht. De appartementen hebben veel lichtinval door de grote ramen. Enkele villa's beschikken over een sauna en/of jacuzzi.

 

Duurzame investering in een vakantiewoning

Een appartement kopen bij Beach Resort Makkum is een groene investering. De appartementen zijn namelijk gasloos, voorzien van een warmtepomp, warmte-terugwin-unit, vloerverwarming, zonnepanelen en bovendien zijn ze uitstekend geïsoleerd. 

 

Unieke locatie aan het water van het IJsselmeer

Het Beach Resort is prachtig gelegen aan het water. Ideaal voor de watersportliefhebber en mooie tochten over het Wad, IJsselmeer of de Friese Meren. Zet één stap buiten en je staat al op het strand van Makkum. Binnen nog geen uur rijden bereik je de Randstad.

 

Investeren in recreatief vastgoed bij Beach Resort Makkum

Wanneer je besluit om te investeren in vastgoed bij Beach Resort Makkum in een van de luxe vakantieappartementen, dan wil je natuurlijk ook een interessant rendement ontvangen. Beach Resort Makkum is gelegen op een zeer bijzondere locatie die al ruim 25 jaar zijn rendement oplevert. Bij ons heb je de mogelijkheid om te investeren in een vakantiehuis voor de verhuur ervan, voor eigen gebruik of een combinatie van beide. De verhuur van je appartement levert een meerjarig gegarandeerd rendement op. Indien je je appartement (gedeeltelijk) wilt verhuren wordt dit volledig verzorgd door onze professionele verhuurorganisatie die hier al 25 jaar ervaring mee heeft. Zorgeloos investeren doe je bij Beach Resort Makkum!

Daarom Beach Resort Makkum

  • Profiteer van geheel ontzorgde verhuurmogelijkheden
  • Groene investering
  • Uitstekend restaurant met ontbijt- en roomservice
  • Perfecte locatie voor watersportliefhebbers
  • Villa's met eigen aanlegsteiger