• Beleggen met rendement
  • Royale appartementen en vakantiehuizen in Makkum
  • Luxe resort aan het IJsselmeer

Beleggen in recreatief vastgoed

Overweeg je jouw geld te investeren in een vakantiewoning? Dat is een uitstekend idee! Beleggen in vastgoed wordt de laatste tijd steeds interessanter. Spaargelden op de bank worden steeds minder waard, terwijl je bij beleggen in recreatief vastgoed een mooi rendement ontvangt. Bij het unieke Beach Resort Makkum, op een A-locatie aan het IJsselmeer én met eigen strand en boulevard, kun je een luxueus appartement als tweede huis kopen. Hier kun je waardevast beleggen op een locatie die al ruim 25 jaar gegarandeerd rendement oplevert. Bijkomend voordeel: onze professionele verhuurorganisatie ontzorgt je volledig bij de verhuur van jouw appartement.

Bekijk direct het aanbod
 
30 Objecten

Beleggen in een vakantiewoning bij Beach Resort Makkum

De zon op je gezicht, de wind door je haren en het zand tussen je tenen. Beleggen in een vakantiewoning was nog nooit zo uniek als bij Beach Resort Makkum. Hier beleg je in een royaal vakantie appartement of vakantiewoning aan het IJsselmeer, waar je eerste rang geniet van een adembenemend uitzicht over het water. En waar de appartementen stoppen, begint de bruisende boulevard en het strand. Het unieke aan beleggen in een recreatiewoning bij Beach Resort Makkum? Je profiteert van het beste van twee werelden: het comfort van je eigen appartement of villa en de services en faciliteiten van het resort. Eigenaren en gasten van een appartement mogen onbeperkt gebruik maken van het restaurant, de ontbijtservice, de roomservice, het linnengoed en de professionele gastenontvangst van het hotel. 

Beach Resort Makkum in het kort:

✔️ Gelegen in Makkum en aan het IJsselmeer

✔️ Luxe appartementen en villa's met een prachtig uitzicht

✔️ Uitstekend restaurant met ontbijt- en roomservice

✔️ Duurzaam, gasloos en goed geïsoleerd

✔️ Op nog geen uurtje rijden van de Randstad

 
 

Veelgestelde vragen over beleggen in vastgoed:

Kan ik beleggen in vastgoed met rendement?

Ja, bij Beach Resort Makkum kun je beleggen in vastgoed met een mooi rendement. Mede dankzij de bijzondere locatie bieden wij al 25 jaar een waardevaste investering, waarbij je een aantrekkelijk rendement ontvangt. Onze verhuurorganisatie ontzorgt je volledig bij de verhuur van je appartement of villa. 

Ik wil beleggen in vastgoed, maar er zelf ook vakantie vieren. Kan dit?

Bij Beach Resort Makkum kun je beleggen in vastgoed op drie manieren. Ten eerste kun je je appartement volledig beschikbaar stellen voor de verhuur. Ten tweede kun je ervoor kiezen je appartement gedeeltelijk te verhuren, een combinatie van eigen gebruik en verhuur dus. Ten derde kun je nog kiezen voor volledig eigen gebruik.

Waarom beleggen in vastgoed bij Beach Resort Makkum?

Dankzij de toplocatie aan het IJsselmeer en de luxe voorzieningen is Beach Resort Makkum een populaire bestemming voor toeristen. Vanuit jouw eigen appartement of villa aan het strand in Friesland genieten jij, en je gasten, iedere dag van een ongekend vakantiegevoel in eigen land.

Vraag onze brochure aan
 
Neem contact met ons op

Meer informatie?

Wij voorzien je graag van advies!

Hier vind je Beach Resort Makkum ⤵️